Categories
Brand news

De beste fietsmerken van 2020

Montague-fietsen

Montague is een fietsenbedrijf gevestigd in Cambridge, Massachusetts. Ze lopen voorop in de evoluerende fietstechnologie en richten zich op vouwbare geïntegreerde technologie. David Montague richtte de Montague Corporation op in 1987 terwijl hij een afgestudeerde student was aan het Massachusetts Institute of Technology. Hij richtte zijn ontwerpen onmiddellijk op vouwfietsen die ruimtebesparend gemak boden zonder in te boeten aan prestaties.

Beiou

Een bedrijf dat is gevestigd in China en relatief nieuw is op de Amerikaanse fietsenmarkt. BEIOU vindt zijn oorsprong in de koolstofcompost en de maakindustrie. Ze gebruikten deze expertise en begonnen deze toe te passen op fietsen. Als je op zoek bent naar een lichtgewicht, zal de zoektocht onvermijdelijk leiden naar carbon frames, vorken en constructies. BEIOUS is de leider in het vervangen van de oude stijl stalen en aluminium frames door Carbon, en dit op een kosteneffectieve manier.

Schwinn-fietsen

Schwinn is sinds 1895 marktleider op het gebied van fietsen en is praktisch een begrip. Tegenwoordig bieden ze innovatieve fietsoplossingen voor een verscheidenheid aan fitnessrijders tegen betaalbare prijzen. Je kunt hun merkartikelen vinden in grote winkels en hun kenmerkende artikelen bij geselecteerde retailers in het hele land. De daad die Schwinn tot een begrip maakte, was hun aandringen dat hun fietsen niet door winkels worden omgedoopt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *