Categories
Racing bikes

Hoe te beginnen met wielrennen

1. Identificeer het type race of evenement dat u wilt doen

Bedenk wat voor soort rit je leuk vindt om te doen of wat je wilt proberen. Elk type fiets heeft een veelvoud aan sporten – alleen racefietsen hebben criteriums, wegraces, tijdritten, heuvels en meer.

2. Zoek uw lokale ondersteuningssysteem

Als je geïnteresseerd bent in de details, of beter leert met praktische ervaring, overweeg dan om contact op te nemen met je USA Cycling Local Association (LA).

3. Kies een evenement (of een paar)

USA Cycling sanctioneert elk jaar bijna 3.000 competitieve en niet-competitieve wielerevenementen in de Verenigde Staten. Je LA moet advies hebben over en inzicht hebben in de beste lokale evenementen voor nieuwkomers, of het nu gaat om lage toegangsprijzen, een levendige sociale scene of specifieke afstanden of technische details.

4. Koop een racelicentie

USA Cycling bestaat gedeeltelijk om uitstekende evenementondersteuning te bieden, van nationale resultaten en ranglijsten tot evenementverzekeringen. Voor elk door de USA Cycling goedgekeurd evenement waarin je van plan bent te racen, is een racelicentie vereist.

5. Pak je spullen bij elkaar

Je hebt een race in gedachten, dus nu is het tijd om ervoor te zorgen dat je uitrusting is gesorteerd. Let goed op het weer en kleed, hydrateer en bescherm uzelf op de juiste manier tegen de zon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *