Categories
Brand news

Merken van geweldige mountainbikes

Santa Cruz

Als het gaat om Santa Cruz-fietsen, zijn ze een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar iets unieks en zeker een van de beste mountainbikemerken die je kunt vinden. Sinds hun oprichting in 1993 heeft Santa Cruz zich toegelegd op het maken van de technologisch meest geavanceerde en betrouwbare fietsen, waarbij de nadruk altijd ligt op kwaliteit, niet op kwantiteit. Ze bieden momenteel 16 unieke mountainbikemodellen aan en ze hebben allemaal hun unieke kwaliteitsstempel. Bovendien kunnen ze je fietsen naar wens aanpassen om ervoor te zorgen dat je de perfecte fietservaring hebt.

Reusachtig

Eindelijk is er Giant. Opgericht in 1972, wordt het beschouwd als een van de beste fietsfabrikanten ter wereld. Volgens hen zijn er drie hoofdideeën die ze in gedachten houden bij het maken van hun modellen: inspiratie, innovatie en vakmanschap. Ze doen hun best om alle drie de principes te allen tijde te volgen en het beste product voor fietsliefhebbers te creëren. Wat Giant zo aantrekkelijk maakt voor veel mensen, is het feit dat ze betrouwbare, moderne fietsen maken die echt betaalbaar zijn. Met meer dan 12.000 winkels die wereldwijd actief zijn, staat Giant aan de top van het fietsfabricage-spel en het is onwaarschijnlijk dat het binnenkort zal terugvallen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *