Categories
Brand news

Topmerken fietskleding

Café du cycliste

De kern van de ontwerpfilosofie van Cafe du Cyliste is het idee dat stijl geen afbreuk mag doen aan prestaties. Zelfs een snelle blik op de uitrusting van het Franse fietskledingmerk en je zult zien dat deze oprichter terugkomt in elk stuk dat ze produceren. Ze kunnen dit grotendeels bereiken omdat ze voornamelijk werken met kleine en middelgrote fabrieken waar aandacht voor detail en kwaliteitscontrole een essentieel onderdeel van het proces zijn.

God en beroemd

Fietsen op schilderachtige landwegen en fietsen in de stad vereisen technisch dezelfde versnelling, maar het gevoel is compleet anders. Of anders gezegd: naar koeien kijken is niet hetzelfde als auto’s ontwijken. Het zou dus logisch zijn dat een merk als God en Famous een duidelijker aanzien zou willen krijgen dan zijn pastorale leeftijdsgenoten. Dit in New York City gevestigde merk produceert grimmige, reflecterende kleding voor de race- en fietsgemeenschap in hun thuisstad en verzendt naar steden over de hele wereld.

Maap

Een van de meest indrukwekkende dingen van het Australische fietskledingmerk MAAP is dat ze een uitgesproken stijl en look hebben weten te smeden die direct herkenbaar zijn. Voor een bedrijf dat er trots op is de oude tradities van het emblazeren van grote logo’s op al hun kleding te mijden, is dat een echte prestatie. Maar meer dan er cool uitzien en je goed voelen – MAAP heeft een geweldige klantenservice. Neem bijvoorbeeld hun crashvervangingsprogramma. Een pechdag onderweg? Geef een foto van uw beschadigde set en een aankoopbewijs en u krijgt 40 procent korting op een vervangende set.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *