Categories
Bicycle sport news

Tour de France: tv, uitzendschema’s en waar je fase 6 live kunt bekijken

De 107e editie van de Tour de France, een ronde van etappes behorende tot de UCI World Tour-kalender die uitzonderlijk verreden zal worden vanwege de Covid-19 pandemie van 29 augustus tot 20 september, is live te volgen in bijna alle uithoeken van de wereld. planet, wordt niet voor niets beschouwd als het op een na grootste sportevenement ter wereld in aantal toeschouwers.

In Frankrijk wordt de race uitgezonden door France TV Sport, in Spanje door RTVE’s Teledeporte themakanaal en in Italië door RAI Sport. Ook in heel Europa zal de race worden gedekt door Eurosport, evenals in de regio Azië-Pacific.

In Amerika worden alle stadia van de race live uitgezonden op NBC Sports in de VS, en Sportsnet en FloBikes in Canada. ESPN zal Latijns-Amerika en het Caribisch gebied bestrijken en CaracolTV zal Colombia dekken.

In het Verre Oosten kunnen Japanse fans de race live volgen op J Sports en Chinese fans op CCTV. In Nieuw-Zeeland wordt de race ook live uitgezonden op Sky Sports en in Australië op SBS.

Daarnaast wordt de ‘Grande Boucle’ live uitgezonden in Zuid-Afrika via Supersport en in het hele Midden-Oosten en Noord-Afrika op BeIN Sports-kanalen.

In sommige kanalen kun je de hele route van elke etappe volgen, van kilometer nul tot de finishlijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *